HTML

holdjáró

Felfedezhetsz valós dolgokkal párhuzamot kifigurázást és még sok mást. Ha bele tartozol abba a csoportba ami éppen aktuális ne vedd magadra :D

Friss topikok

  • Seqi: Talizmánját eltéve egy nagyobb túristacsoport mellett haladt el épp hősünk, akik vigyorogva kattog... (2011.06.05. 01:50)

Linkblog

Archívum

2010.04.19. 22:56 inspiro

 Artúró a 70 es években született egy nagy hobo család sarjaként, de ő nem akarta folytatni a kéregető életmódot mint édesapja ezért sikerült még mélyebbre csúsznia.

Éppen mindennapjait tengette hősünk, mikor is az egyik frissen festett kukában felfedezni vélt egy felhívást miszerint lecsúszott embereket segítő szolgálat kezdte meg a tevékenységét, mégpedig a környéken. Artúró kapott is a lehetőségen, mivel a télen használt kabátjába rejtett meleget adó összegyűrt újságpapír, már eléggé lerongyolódott, de mivel eléggé hagyományörző és rögeszmés volt emberünk, nem feleltek meg neki az új kor újságjai. Ezért felkerekedett, és a kétkerekű állandóan sikító hangot kiadó, bevásárlókosarával belevágott a város sűrűjébe.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://holdjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr531938539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hengerfej 2010.04.22. 22:02:59

Bőszen és hajlott testtartásához képest valami lenyűgöző méltósággal menetelt a hajdan szebb időket megélt alumíniumtákolmány-csodával, helyenként olyan jó másfél méteres kitérőket téve, hogy bizton állítható, hogy az útvonalát bármelyik kopaszodó ötvenes pirospozsgás arcú kocsmatündér megirigyelhetné.

Hengerfej 2010.04.22. 22:31:02

Néhány méterenként cigarettacsikkek jelentették számára az igazi talpalávalót, de rendszerető barátunk egy hanyag mozdulattal felkapott egy rúzsfoltos példányt és ismét hengert formált a kilapított dohányneműből. Ezután lázas kutatásba kezdett a kabátja jobb belső zsebében és előhúzott egy ötágú vörös csillaggal ellátott kézigránátra erőteljesen hasonlító tárgyat, amire valaki valamikor alig olvashatóan fekete festékkel a "megváltás" szót pingálta, és ami egykor nyilvánvalóan apró szuvenír lehetett valamelyik közeli kommunista édességboltból.

Seqi 2011.06.05. 01:50:08

Talizmánját eltéve egy nagyobb túristacsoport mellett haladt el épp hősünk, akik vigyorogva kattogtatták rá a fényképezőgépüket. Artúró mit sem törődve a gúnyos tekintetekkel, orrát felemelve méltóságteljesen lépdelt tovább csikorgó bevásárlókocsijával és feslett csizmájával, amiből jónéhány lábujja kandikált már elő.
süti beállítások módosítása